Faxe Magasinet er vores nyeste inspirationsblad

Hos Heegaard Bolig har vi et stort kendskab til alle krogene af Faxe Kommune og ved, hvor mange fordele området kan tilbyde både børnefamilier og virksomheder af enhver form.
Tanken bag FaxeMagasinet er at samle alle de gode historier og fortælle om alt det vi har at være stolte af i Faxe Kommune. Samtidig fungerer FaxeMagasinet som inspirations- og opslagsværk, idet vi har håndværkere af enhver art repræsenteret i magasinet. Det gør det let for dig at finde den bedste arbejdskraft indenfor de felter, som vi erfaringsmæssigt ved, at du får brug for, når du skal enten købe eller sælge.
FaxeMagasinet er en lækker lokal værktøjskasse, hvor du kan hente inspiration til hjemmet og finde de bedste håndværkere. I magasinet tager vi desuden fat på nogle emner af mere juridisk karakter, piller dem fra hinanden og genfortæller dem i et sprog, som alle kan forstå. Nøjagtig som vi gør, når vi rådgiver vores kunder i en købs- eller salgsproces, hvor der dukker en masse nye ord og formuleringer op.
Hos Heegaard Bolig ønsker vi med FaxeMagasinet at give vores læsere videns baserede oplysninger om alt hvad køb eller salg af fast ejendom indebærer. Med alt lige fra klargøring til salg, til- og fraflytning af bolig, alt det med småt og ikke mindst en lang række årsager til, at Faxe Kommune er et godt sted at bo eller bosætte sig.
Et lokalsamfund er stærkest, når vi står sammen og både for private og erhvervslivet gælder, at lokale initiativer er vigtige for, at et lokalsamfund blomstrer og udvikler sig. Den udvikling vil vi gerne bidrage til med FaxeMagasinet, dit lokale inspirationsblad.
Du er meget velkommen til at kigge ind i forretningen i Vestergade og hente et eksemplar.
God fornøjelse!